COMPARTIM UNA TARDA AMB LA NOSTRA CONSERGE, LA MERI

La nostra estimada conserge, invident,  és una caixa de sorpreses.

Els de P5 som la classe dels i de les esportistes i l’altre dia vam rebre una classe magistral sobre diferents esports. La tarda ha estat super intensa i interessant!

La Meri inicia la seva intervenció explicant les qualitats del seu gos pigall que l’acompanya per desplaçar-se pel carrer.

També ens ha portat els nostres noms escrits amb el codi Braille. Per poder llegir aquesta escriptura de punts amb relleu cal utilitzar el tacte del dit índex. A tots ens ha semblat molt difícil. També ens ha llegit, tocant els bonyets, un conte amb relleu i amb diferents textures.

La Meri és una esportista d’elit. Ens ensenya l’última medalla que ha guanyat fa molt poquet. Participa en campionats de diferents esports: atletisme, esquí, salt de llargada, tir de pes i tir de disc.

Per realitzar el tir de disc i  arribar ben lluny en ensenya quina posició i quins moviments precisos ha de realitzar: col·locació de les cames, dels braços, els girs estudiats i meticulosos. Ens mostra el seu disc i el sospesem. Renoi com pesa!

Ens fa posar les ulleres que porta quan ha de competir i realitzem una sèrie d’exercicis per adonar-nos de la importància de l’orientació a través de l’oïda. Un altre dels sentits que la Meri té molt desenvolupat.

Hem visualitzat els vídeos que ens ha deixat i hem quedat bocabadats de com pràctica tots els esports i fascinats de la desimboltura amb que ho fa. A més balla amb una marxa impressionant.

Gràcies per haver-nos mostrat totes les teves facetes. Ens has fet adonar que amb esforç i constància podem aconseguir grans metes independentment de la situació en la que ens trobem.

Felicitem a la Meri i l’animem a continuar amb totes aquestes activitats.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>