ELS ALUMNES DE CICLE INICIAL VISITEN EL PORT DE TARRAGONA

Aquest divendres 23 de març els alumnes de Cicle Inicial han fet una sortida al port de Tarragona. Primer han visitat el Museu del Port i, a banda de veure els vaixells i d´altres elements relacionats amb el mar que s´hi exposen,  han realitzat uns tallers per conèixer les parts del port i les principals activitats que s´hi  fan. Després han pujat amb vaixell per observar de més a prop els remolcadors, els contenidors de mercaderies, les grues-cullera carregant, els dipòsits de gas, els munts de carbó, etc.

A la tarda els monitors del museu els han ensenyat de manera molt didàctica els diferents tipus de peixos, crustacis i  cefalòpodes que es poden trobar a la Mediterrània. Tot seguit han practicat la pesca d´encerclament i la d´arrossegament amb unes barquetes i un petit mar simulat.  Per acabar la sortida han visitat la llotja de pescadors i han pogut veure el procés de subhasta del peix acabat d´arribar.

El dia assolellat i poc ventós ha ajudat a arrodonir una jornada de descobertes a la vora del mar.

Mestres de cicle inicial

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>