EL CALENDARI D’ADVENT DEL BON LECTOR: UNA PROPOSTA D’ANIMACIÓ LECTORA DE LA BIBLIOTECA DE L’ESCOLA MARTÍ POCH

El Calendari d’advent del bon lector neix amb la finalitat de posar a l’abast dels infants i les seves famílies un bon grapat de recomanacions i propostes per potenciar el gust per la lectura. 

“Un dia més… un llibre més”, una proposta creada pels mestres responsables de la biblioteca escolar us animarà a regalar llibres i renovar les vostres biblioteques durant aquestes festes nadalenques.

En aquest curiós calendari també hi podreu trobar recomanacions de diversos tipus de llibres: àlbums il·lustrats, llibres pop up, llibres de lectura infantil i juvenil, alguns clàssics, llibres de coneixements, revistes de diferents temàtiques…

Esperem que el pugueu gaudir aquestes festes en bona companyia!

(per veure el Calendari heu de clicar la imatge)

 

L’escola va inaugurar la Biblioteca escolar Josep Vallverdú el curs 2008 i des de llavors fins a l’actualitat coordina accions per potenciar la lectura És un espai de trobada i alhora contribueix a la cohesió social. 

 

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>