Els alumnes de 5è participaran a la 3a edició del programa Recer(Kids)

Recer(kids) és un programa educatiu organitzat per la Direcció General de Recerca de la Generalitat de Catalunya i Eduxarxa amb l’objectiu d’apropar la recerca científica als alumnes de 5è i 6è.

Es tracta doncs d’una oportunitat perquè els alumnes de primària experimentin en primera persona què vol dir fer recerca, com és un procés de recerca i quin és el dia a dia de la vida d’un professional de la ciència.

Enguany totes les recerques giraran al voltant d’un tema: la Llum.

El programa constarà d’una primera fase que es realitzarà a l’escola i finalment una segona fase on els nostres alumnes assistiran a un congrés científic on podran visitar la UPC (Universitat Politècnica de Catalunya), exposar la seva recerca als alumnes d’altres escoles, escoltar les recerques realitzades per d’alumnes, participar en tallers dissenyats per especialistes i gaudir d’una jornada lúdica.

Un gran repte per tots nosaltres, que tot just comença ara!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>