Colors d’hivern, pinzellades de creativitat

Fa setmanes que els colors de l’hivern comencen a guarnir els nostres espais. Lila, blau, gris… entre tonalitats i pintures deixem anar la nostra creativitat. Com una forma d’expressió única, les nostres mans ballen pel paper deixant traços i empremtes singulars.

                            “La creativitat no és una qualitat de la qual estiguin dotats particularment els artistes i altres individus, sinó una actitud pròpia de cada persona”

Fromm (1959)

 Avui, hem decorat els murals de l’hivern sobre paper d’embalar i unes estovalles transparents. Pinzells sucats en pintura, barreja de colors….. i també textures, densitats, propietats…. És interessant veure com qualsevol forma d’art dóna lloc a tants aprenentatges… ciències, llenguatge, interacció… I és que les persones, molt especialment els infants, aprenen, descobreixen, estimen, gaudeixen, es vinculen… de dins a fora i, només així, el recorregut del creixement personal pren sentit.

 

     

      

2 comentaris

  1. Olaya

    són aquestes experiències les que els fan grans a tots els nivells. Ell está encantat, i jo també. Que segueixi aprenent, que segueixi creixent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>