Comunicat per la vaga general de divendres 18 d’octubre

Benvolgudes famílies,

Us escrivim per informar-vos que demà divendres, 18 d’octubre de 2019, hi ha convocada una vaga general a Catalunya. El centre romandrà obert amb serveis mínims, d’acord amb les directrius del departament d’Educació en aquests casos. Tanmateix, bona part del professorat del centre té intenció d’adherir-se a la convocatòria i, per tant, exercirà el seu dret de vaga. Per aquest motiu, us comuniquem que l’activitat normal del centre es veurà significativament afectada.

Els alumnes que no assisteixin al centre aquest dia hauran de justificar la seva absència.

Pel que fa al transport, el Consell Comarcal ens ha comunicat el següent:

Tot i que l’ordre de la Generalitat de Catalunya que regula els serveis mínims no considera les rutes d’educació secundària com a serveis mínims, el Consell Comarcal d’Osona ha decidit que prestarà el servei de transport. No obstant això, l’empresa de transport a darrera instància pot decidir si exerceix o no el dret de vaga dels seus professionals. Fins el moment, cap de les empreses contractades no s’adherirà a la vaga i per tant el servei es farà amb normalitat.

És important, tenir present que es poden produir afectacions en els serveis per incidències en l’estat del trànsit que podrien afectar aquests serveis, en aquest sentit, agrairem a les escoles que ho informeu a les famílies d’aquesta possibilitat i en cas d’afectacions ja gestionarem cas per cas en cas de necessitat.”

Cordialment,

Equip directiu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>