Participem al Mercat de Tecnologia de Granollers

El passat dia 17 de Maig l’alumnat de 2n d’ESO de l’Institut Marta Estrada va realitzar una sortida al centre tecnològic i universitari de la Roca Umbert on es va visitar la nova exposició: Un món per a tothom. Diversitat funcional i tecnologia. A més a més es va realitzar el taller “Dissenya el teu joc per gent invident”.

En aquest taller es va efectuar la creació del joc tres en ratlla amb el programa d’addicció en 3D anomenat Tinkercad. La realització va tenir 2 parts, en la primera es va crear i modular la taula del tres en ratlla, durant uns 90 minuts, ja que a part es varen explicar totes les funcions que oferia el programa d’edició en 3D Tinkercad. Durant la segona part es feren les fitxes del tres en ratlla i es varen tallar amb una impressora làser, que amb la calor i la potència que desprenia tallava les peces.

El taller ha sigut bastant interessant, perquè ha servit per recordar tot el que s’ha après durant el curs. És molt recomanable ja que és entretingut i divertit, i finalment es poden agafar les peces dissenyades per jugar a casa.

Èric M. (2 Epsilon)