Salut i Escola: Consulta oberta a l’Institut

La setmana de l’11 de Novembre comença a l’Institut el programa «Salut i Escola» del Departament d’Educació, mitjançant el qual s’ofereix a l’alumnat de 3r i 4t d’ESO un servei de «Consulta oberta» a l’Institut. Aquest servei té com a finalitat atendre amb confidencialitat als i les joves que vulguin consultar temes de salut que els preocupen (no és un servei adreçat a les famílies, sinó a l’alumnat). Es consideren temes prioritaris consultes sobre salut afectivo-sexual, salut mental, consum de drogues, tabac i alcohol i salut alimentària. La infermera responsable del programa Salut i Escola del CAP Canovelles  vindrà una hora setmanal a l’Institut. Aquests dies ja s’ha presentat a l’alumnat i els ha explicat en què consisteix el servei.

Tastets d’ofici als Projectes Singulars

El passat dilluns 10 de juny va tenir lloc al Teatre Auditori de Granollers l’acte de cloenda dels tastets d’ofici (Projectes Singulars) del curs 2018-19. Durant aquest curs, 9 alumnes del nostre centre han estat formant-se en diverses empreses del municipi. Aquesta experiència ha estat… Llegeix més»

La revista Aula de Secundaria publica l’experiència d’organització de centre per al treball per projectes de l’Institut Marta Estrada

L’article “Organizar e impulsar un centro de secundaria hacia el trabajo por proyectos” ha estat publicat al darrer número de la revista Aula de Secundaria, molt coneguda en l’àmbit educatiu. A l’article s’hi descriu el procés de construcció d’un marc pedagògic i organtizatiu que… Llegeix més»