“Betty Boop i la Gran Depressió. La influència de la crisi nord-americana en la icona cultural”, premi Francesc Noy d’Humanitats 2021

Ens plau informar-vos que en Jaume Viñas de 2n de batxillerat A ha estat premiat amb el premi Francesc Noy de la Universitat Pompeu Fabra pel seu treball de recerca “Betty Boop o la Gran Depressió”, tutoritzat pel professor Joan Boada del Departament de Geografia i Història.

El jurat ha premiat l’obra de Jaume Viñas, de l’Institut Santiago Sobrequés i Vidal de Girona, per “la seva interdisciplinarietat, l’acurada anàlisi conceptual i el gran esforç de recerca realitzat”. Més de 100 treballs han participat en la XIX edició del premi, dels quals quatre han estat finalistes, i dos més han obtingut mencions especials.

Enllaç a la notícia publicada per la Universitat Pompeu Fabra.

Font: UPF

1 comentari

  1. Carmen Castillo Romero

    Moltes felicitats, Jaume!! Estic llegint el teu Treball de Recerca i és genial. Llàstima que no em vaig assabentar de l’exposició que vares fer a la biblioteca de Sant Gregori, m’hagués encantat, anar-hi.

    Una abraçada i molta sort, en els teus estudis.

    Carme, secretaria.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>