Sant Jordi 2021 al nostre institut: reflexió i imatges d’un dia ben especial

El passat divendres 23 d’abril, el nostre centre va celebrar la diada de Sant Jordi. Tot i els temps difícils que estem vivint, la jornada va anar molt bé: l’alumnat de 1r a 4t d’ESO es va convertir tant en creador com en difusor dels seus propis textos ja que havia de redactar un escrit en grup, preparar-lo per ser llegit en veu alta i valorar el de la resta de companys i companyes. A més, alguns alumnes de Batxillerat van fer un taller de manualitats vinculat a aquesta jornada festiva.S’hi van repartir roses tant als finalistes com als guanyadors. Aquests darrerers van rebre, individualment, un punt de llibre magnètic per fer servir en el seu dia a dia.

A més a més, pel que fa a la persona guanyadora del carnet lector (de 1r a 4t d’ESO), com cada any és tradició al nostre centre, va ser obsequiada amb un llibre de lectura per tal de seguir gaudint d’allò que tant li agrada: la passió per llegir.

La Comissió de Sant Jordi, liderada pels coordinadors didàctics de Català, Castellà i Llengües estrangeres, agraeix la implicació tant de l’alumnat com del professorat i personal PAS i vol fer arribar (a manera de regal per al públic lector en general i a la resta de la societat que ens visiti virtualment) unes imatges perquè hi comproveu l’alt grau d’implicació del nostre alumnat.

Arribats a aquest punt, només volem desitjar-vos que gaudiu de les nostres fotografies i que, sempre, cada dia i cada any de les vostra vida us acompanyi una bona lectura amb la gent que més s’estimeu, la compartiu, la comenteu i ens feu arribar (per què no?) els vostres gustos literaris!

La Comissió de Sant Jordi