Presentació de Santa Coloma Educa a l’institut

El dijous 10 de desembre, els representants de Joventut i d’Educació del consistori municipal, de les comissions de Reis Mags, els dos agents cívics i els nostres aprenents, s’han trobat telemàticament per a la presentació de l’acte inaugural del projecte Santa Coloma Educa, on es van explicar les activitats comunitàries d’aprenentatge-servei (ApS) que es portaran a terme el curs 2020-21. Es tracta de la participació de l’alumnat a la campanya dels Reis Mags d’Orient i en les eleccions de Catalunya, entre d’altres, com a suport organitzatiu i logístic durant els dies assenyalats.

Esperem que ambdues propostes serveixin per promoure els valors ètics i actitudinals que comporta el voluntariat, i que ajudin a fer més fort encara el vincle que teixim i teixirem entre el nostre centre educatiu, el nostre Ajuntament i el nostre poble.

 

El voluntariat és un camí poderós, una manera de posar en relleu la solidaritat organitzada i una intervenció directa dels nostres joves ciutadans en la resolució de les necessitats i les demandes de la seva societat.