COOPERACIÓ AMB GÀMBIA

La Carla Ceresuela i la Marta Sánchez de 1r de batxillerat del nostre institut estan portant a terme el seu treball de cerca dis d’un projecte de col·laboració dels Ajuntaments de Santa Coloma de Cervelló Montpedrós i Torrelles de Llobregat a Gàmbia.

Amdues, han estat preparant la seva investigació durant aquest curs i han fet una estada educativa a Tujereng (Gàmbia) que ha sigut altament significativa per a elles, tal com mostren les seves paraules:

Lluita contra la desigualtat de gènere, superació personal, aprenentatge en l’àmbit acadèmic i emocional, empoderament, esforç i il·lusió és tot el que ens ve al cap en pensar en Fandema, les dones que hi estudien i tot el personal que hi treballa cada dia per a fer-la reeixir.

Hem viscut una de les millors experiències de les nostres vides. Una aventura plena de gent meravellosa amb un idioma d’allò més peculiar i interessant acompanyada d’una immersió cultural impressionant que ens ha permès descobrir una realitat completament diferent de la nostra.

Estem molt agraïdes d’haver pogut participar en aquest projecte i d’haver-ho fet amb els nostres companys de Torrelles i Sant Vicents i 5 adults que han estat en tot moment ajudant-nos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>