Cursos de formació no reglada

En col·laboració amb l’associació l’ERA de Manresa i com a novetat aquest curs, oferim cursos de formació no reglada, a Castellar del Vallès, destinada a professionals del sector.

AQUESTS SÓN ELS CURSOS PROGRAMATS PER AQUESTA TEMPORADA A CASTELLAR DEL VALLÈS. 

Cursos 2020-2021

PODA d’olivera. A Castellar del Vallès. Institut Les Garberes. Fet. Dissabte 14 de març de 2020 de 9h a 14h a Castellar del Vallès a l’Institut de jardineria i agricultura Les Garberes.

Ús eficient i segur de la MOTOSERRA. Fet. Dijous tarda 21 i 28 de gener de 2021 i dissabtes matí 23 de gener i 6 de febrer a Castellar del Vallès a l’Institut de jardineria i agricultura Les Garberes.

SABONS ARTESANS amb ingredients naturals, a Castellar del Vallès. Fet. Dijous 11 i 25 de març de 2021 de 17,00 a 20,00h, a Castellar del Vallès a l’Institut de jardineria i agricultura Les Garberes.

Horta ecointensiva familiar. Dijous tarda 29 d’abril, 6, 13, 20 i 27 de maig, a Castellar del Vallès a l’Institut de jardineria i agricultura Les Garberes. Amb Santi Soto Boto

Introducció a les plantacions naturalistes. JARDINERIA. Dilluns i dimecres 28 i 30 de juny, a Castellar del Vallès a l’Institut de jardineria i agricultura Les Garberes. Amb Susana Brosed, paisatgista per la UPC de Barcelona.

Per veure tota la programació de cursos que ofereix l’ERA, podeu consultar el seu web: https://associaciolera.org/projectes/cursos-propis/