Què puc fer si no m’han acceptat a cap de les opcions seleccionades de CFGM o Batxillerat?

Bon dia!

Estàs trist/a perquè no t’han seleccionat a cap de les opcions seleccionades a la preinscripció? (especialment pels de CFGM) No pateixis! Encara hi ha esperança!

Ara que el procés de matrícula ha acabat potser alguns alumnes no han formalitzat la seva matrícula i aquestes places vacants es tornaran a oferir al setembre!

Concretament, dia 2 de setembre es publicaran dites places i dies 3 i 4 de setembre podreu dur a terme la preinscripció a tots aquells estudis on encara hi quedin plaça. Aquesta opció NOMÉS serà possible per aquelles persones que han fet la preinscripció durant aquesta primera convocatòria.

En el següent enllaç hi trobareu la informació detallada: http://queestudiar.gencat.cat/ca/preinscripcio/estudis/fp-gm/segona-fase-ad/

Un consell: Si no has entrat a cap opció desconnecta, gaudeix l’estiu i aprofita’l al màxim i no et lamentis. Si a la 2na convocatòria tampoc entres, llavors serà el moment de reorganitzar el teu itinerari formatiu/laboral.

Salut!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>