Setmana Cultural 2024 a l’ESO- Gastronomia catalana –

L’alumnat de l’ESO han participat en tot un seguit d’activitats lúdiques i educatives que han format part de la nostra Setmana Cultural 2024, projecte educatiu de centre. Enguany l’Eix temàtic ha estat la Gastronomia catalana. Hem estat realitzant un seguit d’accions relacionades amb la temàtica del menjar, la salut alimentària i la indústria del sector:

  • tallers de cuina salada (pollastre a la cassola) i cuina dolça (bunyols)
  • gimcana gastronòmica
  • visita a una granja: la Bessola i visita a una empresa: Natursoy
  • visualització de pel·lícules temàtiques com serien El Chef o Ratatouille
  • taller: dibuixo el meu plat saludable (sensibilització de la importància en menjar saludable i equilibrat)
  • taller-debat-reflexió sobre: què esmorzem? (sensibilització en la importància de venir a l’escola ben esmorzats per poder aprendre)
  • gimcana fotogràfica per Castellterçol
  • altres…

Conjuntament amb aquestes activitats,  hem celebrat conjuntament amb tot l’Institut escola el nostre XI Certamen literari, realitzat les Lectures al carrer, en la Diada de Sant Jordi, participant conjuntament amb Ràdio Castellterçol i finalment, hem participat en la V Cursa solidària (col·laborant amb el Banc d’aliments). Gràcies a tots per acompanyar-nos! Si no heu pogut compartir-ho amb nosaltres, aquí podeu veure un recull d’imatges i vídeos

 

Salutacions,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>