ELECCIONS AL CONSELL ESCOLAR

Ha començat el procés electoral per a la renovació dels representants al Consell Escolar dels diferents sectors.

Calendari

 

COLÒNIES A ESTERRI D’ÀNEU

Els dies 13,14,15 i 16 de novembre, els alumnes de Cicle Superior estem gaudint d’una estada al Camp d’Aprenentatge de les valls d’Àneu. Les activitats que realitzarem estaran relacionades amb l’entorn: relleu del Pirineu, Romànic, costums i tradicions, orientació, flora i fauna, astronomia… en l’enllaç… Llegeix més»

LLibres recomanats a 3r

Durant l’estona de Biblioteca setmanal realitzem activitats diverses: la mestra ens llegeix un llibre per capítols, escollim contes per llegir a la biblioteca, n’escollim també de préstec per llegir a casa i recomanem a la resta de companys algun llibre que ens hagi agradat i… Llegeix més»

Castanyada 2018 (FOTOS)

Hem celebrat la Castanyada! Malgrat la pluja, hem fet un matí ben divertit i ple d’activitats: hem fet decoració pels passadissos, hem menjat castanyes, ens ha visitat la castanyera, hem ballat amb música i els alumnes d’ESO ens han preparat jocs per a tots i… Llegeix més»

Taller

Avui dimarts 30 d’octubre, a la classe de la Petita Massai hem fet el taller de “OH!!, la joguina no juga”. L’aula s’ha convertit en una botiga de joguines on hem estat els encarregats d’etiquetar els productes, triar-los i pagar-los. També hem après la importància… Llegeix més»