Una setmana de videoconferències per celebrar el dia de la dona científica (i II)

Una tercera videoconferència va tenir com a protagonistes els alumnes de 4t ESO (Tecnologia) i 1r Batx (Tecnologia Industrial). La videoconferència va ser a travès de Skype, des de Dornbirn (Àustria), on treballa Noemí Aguiló Aguayo.


Aquesta científica de Lleida investiga actualment en bateries que poden ser combinades amb materials tèxtils. Realitza la seva labor al Departament de Química i Física Tèxtil de la Facultat de Química de la Universitat d’Innsbruck. 

La xerrada va donar joc, i diversos temes van anar aflorant, com el context actual de la dona en la ciència, l’experiència d’algunes científiques conegudes i, per descomptat, l’experiència viscuda de primera mà per Noemí Aguiló Aguayo fins a esdevenir investigadora.

_________
Noemí Aguiló Aguayo és natural de Lleida i va estudiar a Barcelona. Va gaudir d’una beca Erasmus a Àustria i posteriorment va decidir continuar-hi la seva tasca de recerca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>