La Dona, tema del mes a la biblioteca

Estem contents d’anunciar-vos que ja han tenim disponibles a la biblioteca els llibres de gènere i coeducació comprats entre el Cicle de Gènere i la Comissió de Biblioteca amb els diners del Fondo del Pacto de Estado contra la Violencia de Género del Ministerio de Presidencia.
Estan col·locats en un prestatge a la dreta de la porta d’entrada per l’exterior. Hi ha llibres de literatura, còmics, assaig i estudis feministes i des de 12 anys a adults. A finals de mes hi haurà un símbol a la paret que els indicarà. Com ja sabeu, els podeu demanar en préstec vosaltres i/o els vostres alumnes.
Ara mateix una part d’aquests llibres forma part de l’exposició mensual que fem a la biblioteca i que, aprofitant el Dia de la Dona, hem ampliat al Mes de la Dona. En aquesta exposició també hi ha llibres cedits per la Biblioteca Tecla Sala.
Esperem que en gaudiu! Bona Setmana de la Dona!

Comissió de Biblioteca

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>