PORTADA

DECLARACIÓ RESPONSABLE DE LES FAMÍLIES

Recordeu que els alumnes han de portar la declaració responsable signada el primer dia de classe (14 de setembre), si no, no podran accedir al centre.

  • PROVES PER OBTENIR EL TÍTOL ESO (PER A EXALUMNES)

Cada any es convoquen proves per a l’obtenció del títol de graduat/ada en educació secundària obligatòria (GESO), per als exalumnes que no l’hagin obtingut en finalitzar l’etapa. Cal que es llegeixin els requisits per poder accedir a aquesta prova i el calendari. Podeu trobar tota la informació al web del Departament d’Educació (clicant aquí). També podeu trobar els continguts i criteris avaluació per a la superació de les proves en el nostre web, en l’apartat Criteris d’avaluació de 3r i 4t ESO.

Escriptura en 4 passos amb alumnes 2n ESO

Els alumnes de 2n estan treballant les diferents competències de la llengua catalana al voltant d’una tipologia textual: la descripció (la caricatura).
A la sessió d’escriptura en 4 passos, amb l’ajuda de l’Elisenda (professora de suport d’escriptura), han elaborat uns petits textos que esperem que us agradin. Cliqueu aquí per veure una petita mostra.

Professorat de català 2n ESO

Imatge gat: Open Clipart-Vectors en Pixabay

Imatge noia: Mohamed Hassan en Pixabay

ENS CONVIDEN A LA RÀDIO A EXPLICAR EL PROJECTE EDUCATIU DE L’INSTITUT TORRENT DELS ALOUS

El passat 11 de gener, en Toni Bravo, periodista conductor del programa magazine “Rubí al dia”,  va convidar la Teresa Pardo (Directora) i la Núria Bacardit (Cap d’Estudis) al seu espai. La Teresa i la Núria han pogut compartir amb tots els oients, el projecte educatiu del nostre institut, el Torrent dels Alous. S’ha parlat dels projectes STEAM (tasques comunes portades a terme pels departaments de ciències, tecnologia, visual i plàstica, i matemàtiques) i AVANCEM (tractament integral de les llengües), de la internacionalització del nostre institut amb les beques Erasmus, amb la col·laboració amb un institut de Dinamarca i un altre d’Alemanya, sobre el gran èxit del temps de lectura i dels projectes de convivència del Torrent dels Alous (tutoria entre iguals, coeducació, Punt Rainbow).

Si disposeu d’una estona i voleu gaudir de l’entrevista de primera mà, cliqueu el link que trobareu al final d’aquest breu article. Esperem que us agradi i pugueu fer-vos una idea del que estem fent al Torrent dels Alous.

https://www.radiorubi.fm/programs/entrevistes-rubi-al-dia/radiorubi_podcast_14775

Canvi de domini iEDUCA

Benvolgudes famílies,

Informar-vos que el programa de tutoria iEduca ha canviat de domini per al nostre institut. Per tots aquells que accediu a iEduca per la Web NO heu de fer res, al posar el nom del centre ja us portarà directament al nou domini. Pels que teniu instal·lada l’app iEduca TokAPP al mòbil que heu de fer un petit canvi. Us hem preparat un VÍDEO – cliqueu aquí (si no podeu visualitzar el vídeo directament, descarregueu-lo i el podreu veure) amb les instruccions del que cal que feu per a portar a terme l’actualització. Ja veureu que és molt fàcil. Sobretot NO canvieu ni l’usuari ni la contrasenya NI TAMPOC DESINSTAL.LEU L’APP això provocaria confusions amb les dades d’accés.

L’ARBRE DELS DESITJOS PER AL 2021

Benvolgudes famílies i alumnes,

Esperem que les vacances de Nadal us hagin anat molt bé i que els Reis us hagin portat molts regals a tots, especialment salut i felicitat!

Anem preparant-nos per a la tornada a l’escola, però abans us volíem ensenyar un projecte que vam fer al centre abans de marxar de vacances: l’ARBRE DELS DESITJOS. Un arbre on, tots (alumnes, docents, personal PAS,…) hem anat escrivint desitjos per al 2021. N’hi ha hagut de tot tipus, però a destacar per trobar-los més sovint, els que feien referència a la salut, a que tot tornés a ser com abans, a que s’acabi el coronavirus… Així que esperem que es compleixin i aquest 2021 estigui ple de salut i millori el de 2020. Aquí us deixem unes fotografies perquè pugueu veure com va quedar de maco l’arbre!

Des d’aquí, donar les gràcies a les professores de visual i plàstica per haver fet realitat aquest projecte donant estructura a l’arbre.

Fins d’aquí uns dies!

Direcció

Bones festes!

L’Institut Torrent dels Alous us vol desitjar unes molt bones festes! Esperem que l’any 2021 sigui un any pròsper, sobretot ple de salut. Aprofitem l’avinentesa per agrair a tota la comunitat educativa el seu suport i acompanyament durant aquest primer trimestre.

Bones vacances a tots i totes!

Institut Torrent dels Alous

(Imatge de Couleur en Pixabay)