Sortides PFI Vendes: Sant Jordi i Temps de flors

Aquest tercer trimestre l’alumnat de PFI de Vendes oficina i atenció al públic ja hem realitzat dues sortides per conèixer l’entorn més proper i no tan proper.

El passat dia 23 d’abril vam anar a Barcelona a passar-hi el dia. Per començar vam anar al Museu Picasso on després d’analitzar quatre obres de quatre moments diferents de la vida de l’artista, se’ns va proposar a nosaltres ser artistes! Quan vam haver acabat de pintar les obres, les vam exposar i les vam comentar en grup; el resultat és que SOM UNES ARTISTES!

Un cop acabada la visita al museu, ens vam dirigir al Parc de la Ciutadella que estava ple de gent aprofitant el gran dia de sol que feia! Vam aprofitar per estirar-nos una estona, dinar i agafar forces per fer una gimcana la qual consistia a fer-se fotos originals en diferents punts “emblemàtics” del parc. Van quedar unes fotos molt divertides i artístiques!

 

Per acabar la jornada i com a premi vam anar fins al mar a veure’l, escoltar-ne les onades i agrair-li el gran dia que havíem passat plegats.

 

 

La següent sortida la vam fer el passat 14 de maig a Girona en motiu de Temps de Flors. Aquest any i per primera vegada tot el recorregut era a l’aire lliure. Per sort, la pluja ens va respectar i vam poder gaudir d’un dia de sol i núvol!

Mentre fèiem el recorregut marcat, vam fer fotografies, vam compartir riures i vam passar un matí plegats gaudint de les creacions i de la màgia de l’art floral. Impossible triar només una composició floral!

 

Gràcies, noies i nois per aquests dies tan fantàstics!