CACO MARTÍN S’APROPA AL MILÀ

El famós dissenyador i consultor Caco Martín fa una conferència via meet als alumnes de 1r d’Activitats Comercials sobre l’Art de vendre amb el visual merchandising i l’aparadorisme

Caco Martín que actualment viu a Tenerife ha tingut l’amabilitat de compartir la seva experiència com a professional del Visual i Aparadorista amb nosaltres. El famós dissenyador ens ha il·lustrat amb les seves vivències i ens ha explicat com s’ha reinventat i adaptat a la situació, després que la COVID-19 fes un sotrac a les nostres vides.

Hem analitzat aparadors de professionals semblants als que treballem al nostre taller de comerç i ha adaptat els seus coneixements a la realitat que estudiem i posem en pràctica a l’aula. Passant per la importància de les xarxes socials i el disseny web, així com els aparadors virtuals i els bodegons creats per web, em après com podem apropar-nos al nostre client donant personalitat al producte. Ens ha introduït terminologia nova per a nosaltres, com hem passat a un mon “figital” (físic + digital) fruit dels fets succeïts a la nostra societat, molts deguts també a la pandèmia, però sobretot perquè estem en un mon híbrid i divers.

Hem gaudit gairebé dues hores immersos en l’art del saber vendre i ens ha respost tot tipus d’inquietuds, dubtes i curiositats.

Moltes gràcies Caco, ha estat un plaer créixer al teu costat!