Som un Institut de formació professional que t’oferim 2 modalitats de Batxillerat, Batxibac, CAM, IFE, PFI i 25 cicles formatius d’11 famílies professionals.

 

 

Informació Preinscripció i matrícula

Ja està disponible el pagament

de les matrícules, material i sortides a través de: https//botiga.milaifontanals.cat

L’horari d’atenció secretaria (Tel. 938055750), serà de 9h a 14:30h, de dilluns a divendres i de 16h a 18:30h de dilluns a dijous.

Borsa de treball de l'INS Milà i Fontanals  

http://www.educacionyfp.gob.es/mc/fse/

 

Revisió Pla d’Organització de Centre 2020-2021

El Pla d’Organització de centre s’ha actualitzat d’acord amb les noves instruccions del Departament d’Educació amb l’objectiu de reduir la presencialitat de l’alumnat en els centres educatius i, a més, intentar reduir-ne també la mobilitat. Amb aquestes modificacions l’activitat educativa en modalitat presencial de l’alumnat… Llegeix més»

CACO MARTÍN S’APROPA AL MILÀ

El famós dissenyador i consultor Caco Martín fa una conferència via meet als alumnes de 1r d’Activitats Comercials sobre l’Art de vendre amb el visual merchandising i l’aparadorisme
Caco Martín que actualment viu a Tenerife ha tingut l’amabilitat de compartir la seva experiència com a professional… Llegeix més»

Jubilació Carles Hervàs

Aquest passat desembre es va jubilar el nostre company i amic Carles Hervàs, professor del departament d’Electricitat i electrònica des del curs 1998-1999 i, durant els darrers anys, cap de manteniment del centre.
Des d’aquí et volem agrair la feina feta, amb vocació i estimació acompanyant… Llegeix més»

Convocatòria Acredita’t 20-21


 
 
Convocatòria Acredita’t 20-21
Correu Acredita’t 20-21: acreditat@milaifontanals.org
Horari d’atenció telefònica: Dilluns de 10h a 12h, dimecres de 12:30h a 14h i Divendres de 9h a 11h
Telèfon: 93 805 57 50
Més informació: http://acreditat.gencat.cat
DOCUMENTACIÓ FASE ASSESSORAMENT

Llista de resultats provisionals d’avaluació de les unitats de competència d’atenció a la dependència i teleassistència del programa Acredita’t Convocatòria 2020

Per consultar els resultats provisionals de l’avaluació de competències professionals d’atenció a la dependència i teleassistència cliqueu aquí.
En cas de reclamació cal presentar la sol·licitud  a consergeria del centre. Hi ha tres dies hàbils establerts a partir del 19.11.20.