Som un Institut de formació professional que t’oferim 2 modalitats de Batxillerat, Batxibac, CAM, IFE i 24 cicles formatius d’11 famílies professionals.

 

 

Jornada de portes obertes 9 de maig de 2020

NOTA INFORMATIVA: seguint instruccions del Departament de Salut, a causa de l’evolució del nombre de contagis del coronavirus, com a mesura excepcional de contenció el centre romandrà totalment tancat fins a nou avís.

A més tot l’alumnat ha d’abstenir-se d’assistir als centres de pràctiques fins a nou avís.

Per a comunicar-se amb el centre utilitzeu l’adreça de correu electrònic: iesmila@xtec.cat

 

  Borsa de treball de l'INS Milà i Fontanals        

L’empresa igualadina Trilogi es presenta a l’alumnat d’Informàtica

El dimecres, 11 de març, l’alumnat de 2n curs de Sistemes microinformàtics i xarxes i dels cicles formatius superiors Desenvolupament d’aplicacions multiplataforma i Desenvolupament d’aplicacions web, hem tingut l’oportunitat de conèixer l’empresa igualadina Trilogi dedicada a la implantació de solucions e-Commerce (botiga online) per… Llegeix més»

080 Barcelona Fashion

El passat dimecres dia 5 de febrer els alumnes del CFGM de Fabricació i Ennobliment de Productes Tèxtils (tècnic creador de moda), van anar a la “080 Barcelona Fashion” celebrada al Recinte Modernista de l’Hospital Sant Pau de Barcelona. En aquesta sortida, els alumnes van assistir… Llegeix més»

Visita de les instal·lacions de la Fundació la Fageda

Aquesta setmana el Departament de FOL ha organitzat una sortida amb  els alumnes de segon d’Ensenyament i Animació Socioesportiva, Educació Infantil, Electromecànica de vehicles, Manteniment electromecànic, Fabricació i ennobliment de productes tèxtil i Operacions de Laboratori. Han visitat les instal·lacions de la Fundació la Fageda… Llegeix més»

Alumnes de Laboratori visiten IDR

Els alumnes de 2n de GM de Laboratori hem visitat les instal·lacions la gestora de residus líquids IDR (depuradora igualadina de depuració i recuperació). En primer lloc ens van fer una xerrada per conèixer els tipus d’aigües que es tracten i els paràmetres de depuració.… Llegeix més»