Visita a la FNOB: Fundació Navegació Oceànica de Barcelona – “Fauna i flora” 4t ESO

El grup de El grup de Serveis Comunitaris de 4t d’ESO de Flora i Fauna vam anar a visitar la FNOB el 22 d’octubre. 

La seu es troba al port de Barcelona, a prop de l’hotel Vela, al moll de Llevant. La FNOB, juntament amb el Museu Marítm, porten a terme activitats de coneixement del mar i la  navegació pels estudiants de l’ESO. El nostre institut s’ha afegit a un programa de seguiment de la  volta al món a vela en solitari: la Vendée Globe 2020.

A la visita ens van parlar de la importància de conservar el medi, de la tasca investigació científica que es fa durant la navegació al voltant del món i de les dificultats i situacions extremes en que es  troben els navegants en solitari que participen en aquesta prova.

També ens van deixar veure el veler en el qual estava a punt de sortir el Dídac Costa, el pilot català  de la cursa.

Es temes que treballem a classe estan relacionats amb l’oceà, la navegació i la conservació de la  natura. Quan hem treballat el tema de la contaminació amb microplàstics, una alumna nostra, la  Charmine, ha guanyat el premi al millor cartell (anunciat en la web amb anterioritat). Aquest cartell està donant la volta al món ara mateix!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>