March 8th International Women’s Day. LLengua anglesa – Batxillerat P1-P2/ S1i S2

Veure les imatges

March 8th International Women’s Day. Batxillerat P1-P2/ S1i S2. LLengua anglesa

Ens van cancel·lar una obra de teatre pel tema Covid i vam decidir canviar aquesta sortida per un sessió d’storytelling adequada per a l’ocasió.

Les dones sempre han estat tradicionalment les transmissores orals de les històries.  L’actriu Sophie Heydel (http://www.thetaleteller.com/qui-som.html), ha teixit els fils de vàries narracions i ens ha fet reviure i veure amb  llum nova les vides de Lilith, de Pandora, de les Selkies d’Escòcia o el conte de la feminista avant-la-lettre, “the Wife of Bath”, dels Canterbury Tales.

Quedem-nos amb el que la vella i sàvia protagonista d’aquest darrer conte diu sobre els desitjos de les dones:  no hi ha res més important per a elles que tenir control sobre les seves pròpies vides. Modern, certament, per ser una història escrita al segle XIV i que prové d’una tradició oral molt anterior. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>