Learning English through films, pictures and personal journals

Veure les imatges

Els alumnes de l’optativa d’anglès “Learning English through films, pictures and personal journals” han participat avui dia 12 de desembre del 2019 en un taller a la galeria Foto Colectania amb el fotògraf Julián Barón (http://www.julianbaron.es/) . 

El taller estava inspirat en l’actual exposició, ‘LA MOVIDA. Crónica de una agitación’, i el Julián havia demanat als alumnes que prèviament preparessin a classe fotografies i textos personals amb missatges escrits des de l’interior d’una bombolla o d’un tub in vitro. 

Els alumnes han intervingut en les fotografies que ells mateixos portaven,  inspirant-se en les creacions dels fotògrafs que els envoltaven: Alberto García-AlixOuka LeelePablo Pérez-Mínguez i Miguel Trillo.  Després, mitjançant l’ús escànners, s’han fet autoretrats i han acabat superposant la pròpia imatge a les seves creacions fotogràfiques i textuals. Tot plegat una tècnica molt experimental i estimulant. Aquí teniu unes quantes fotos del procés i del resultat, el qual acabarà, en un futur, convertint-se en un vídeo muntatge. Ja us el mostrarem quan arribi a les nostres mans. 

mde

mde

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>