Figura, iconocitat i moviment a Disseny. Treballant el procés creatiu.

Es tracta de l’avantprojecte amb diferents etapes i pautes de treball en què preval el procés creatiu per sobre dels resultats finals.

Hem treballat el procés creatiu fent servir el pensament lateral i gaudint de la experimentació. A partir del moviment del cos. Utilitzant el referent de l’escala. Analitzarem el cos i el moviment. Sintetitzant. Donant moviment. Sent creatius. Dibuix i color. Collage.

Veure VÍDEO del procés creatiu. Versió real

Veure VÍDEO en versió rotoscòpia

Hem buscat el graus d’iconicitat per estudiar la figura humana. Interpretant la realitat. Capacitat d’abstracció. Experimentarem tècniques de creativitat obertes per aplicar aquests elements a qualsevol dels àmbits del disseny: Gràfic, Espai i Objecte.

Veure reportatge fotogràfic

El projecte final consistirà en una proposta dins del món del Disseny. Assignatura: Disseny. Batxillerat Artístic. Professora: Montse Fando @lafando_dibujan

1 comentari

  1. Lourdes

    M’agradaria un institut a on els processos creatius, estiguessin sempre per sobre dels resultats finals, en totes les assignatures i per totxs els alumnxs.
    Felicitats Montse.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>