Empreneduria, disseny i sostenibilitat. Disseny – Batxillerat Artístic.

Veure imatges

A Disseny treballem per equips els nostres propis projectes aplicant-ho en tots els àmbits del disseny. Treballem aplicant el pensament lateral per creau idees innovadores i el mètode dels mapes visuals amb elements de Visual Thinking. Hem estat dissenyat durant un temps els nostres projectes amb imaginació i plena llibertat, pensant en la nostra “illa del tresor” amb els mapes visuals. Donant contingut amb les nostre preguntes Quí?,Què?,Ón?,Perquè?, Cóm?, Quant?,Quan? Donar valors a allò que dissenyem.

Per concloure la part inicial dels nostres projectes i donar el punt de partida per desenvolupar los a l’assignatura de disseny a batxillerat artístic de @insmaragall hem tingut una Masterclass sobre Empreneduria, Disseny i Sostenibilitat a càrrec del jove emprenedor Guillem Alcalà.

Ens ha parlat de la Marca, Logotips i atributs, branding i rebranding, barinstorming, lema identificactiu de la marca, reciclatge, upciclatge i els valors afegits. Packaging i producte sostenible.

The futur you want: the sea.

Aquest ha esta el de la marca @aliongside.eco que ha presentat i que té el projecte principal el valor afegit de la recuperació de la fauna marina, plantació de coralls i neteja de platges mitjançat productes tèxtils dissenyats i elaborats a partir del reciclatge i upciclatge. Com poder estar orgullosos i tenir un cert romanticisme sent responsables en allò que consumim. El concepte de comunitat per fer accions col·lectives i que el producte ens identifica. Per això estem convidats a anar a activitats de neteja de platges que es convoquen per les xarxes. Molt interessant!.

Els projectes fent servir el mètode #visualthinking #pensamentlateral #hemisferidret, treballem amb #bonacompanyia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>