Art de la Grècia clàssica a la façana

Amb el convenciment que la façana és un espai més d’exposició de treballs, l’alumnat del batxillerat d’Arts Plàstiques, Imatge i Disseny ha representat algunes de les obres treballades en la matèria de Fonaments i Història de l’Art. Concretament han dibuixat amb guix el “Dorífor” de Policlet, el “Discòbol” de Miró, els tres ordres arquitectònics, la façana del “Partenó” i “Laocoont i els seus fills”

En el procés han anat apareixent molts dels conceptes fonamentals de l’art grec; la simetria, l’equilibri, la proporció i l’ordre i, al mateix temps s’ha treballat en un format que exigeix un esforç especial per les seves dimensions.

5 comentaris

 1. Mireia Bota Piqué

  felicitats! per la gran obra! avui l’he vist passant per davant i he enviat fotos als amics que els agrada l’art i als companys de feina.
  ha estat màgic trobar els vostres treballs,
  street art amb “classe”
  gràcies per fer més bonica la ciutat

 2. Arantxa Illgen Izquierdo

  Moltes felicitats pel magnífic treball realitzat! Tots els dissenys i dibuixos son realment espectaculars!
  L ‘ enhorabona des del Dep. de Clàssiques de l ‘ Institut!

 3. Arantxa Illgen Izquierdo

  Moltes felicitats pel magnífic treball realitzat! Tots els dibuixos i dissenys son espectaculars! Enhorabona!

 4. Ale

  Malgrat els queda molt camí per aprendre, és un gust i una alegria passejar pel carrer i trobar-se a joves dibuixant així de maco.
  Feia un gran efecte, i concordava amb tot l’espai i carrer Granados.

  Per una vida plena d’Art!!

  😀

 5. Cristina Roig

  Una sorpresa meravellosa en girar la cantonada! I d’una bona qualitat i tècnica artística. Espero que el vianant ho respecti i valori. Felicitats!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>