Acte de cloenda d’Escoles+sostenibles 2016-17

El dia 13 de juny un grup d’alumnes i dos professors del nostre centre hem assistit a l’Acte de Cloenda del curs d’Escoles+ sostenibles.

La primera part de l’acte va tenir lloc a les Cotxeres de Sants, allí vam muntar la nostra paradeta per explicar les diferents activitats que hem portat a terme aquest curs:

  • Eskamot verd 1r quadrimestre (representants: Qi-Hang i Valèria de 1r d’ESO): van explicar l’organització de la campanya de sensibilització per reduïr el consum d’alumini, el sistema de reutilització de carpetes i la recollida de material d’escriptura usat.
  • Eskamot verd 2n quadrimestre (representants: Caterina i Ibèric de 1r d’ESO): van explicar l’organització de la sessió ReciclaJoc i del concurs Recicla i Guanya.
  • Optativa de Física i Química: C14 (representants Natàlia i Ji lan): van explicar l’estudi sobre la contaminació deguda al trànsit al voltant del nostre institut.

L’Arnau, la Givy, el Fabri, l’Abebe, la Natàlia i el Carlos van formar part, amb nois i noies d’altres eskamots verds, del grup d’animadors.

A mig matí, tots els que estàvem a les Cotxeres vam fe una manifestació pels carrers de Sants acompanyats de pancartes i tambors fins al parc de l’Espanya Industrial, on es vam reunir amb les escoles de primària i vam gaudir d’un espectacle d’animació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>