Visita al Parc de Neteja Joan Miró

     En el  marc del treball de recerca sobre sostenibilitat, vam visitar el Parc de Neteja Joan Miró, acompanyats de Berta Segura, coordinadora de projectes d’aprenentatge i Servei Comunitari del Programa d’Educació Ambiental de l’Ajuntament de Barcelona.
    Tot això va passar el dia 13 de Novembre. Aquesta sortida va consistir principalment en una breu introducció de com tenien disposats els contenidors del recinte, ens van ensenyar una mica el centre per dins, els vestuaris, algunes sales on ensenyen el necessari per dur a terme la feina al futur personal i el seu sistema de d’aigües.
      Després vam baixar i ens van ensenyar com els cotxes dipositen els residus recollits dels carrers i la màquina on ho dipositen. A més a més ens van ensenyar tot tipus d’utensilis que fan servir per recollir la brossa del carrer; ens van mostrar com funciona la dinàmica del centre i els cotxes amb els que treballen al carrer.
     També ens van parlar sobre els diferents tipus de cotxes i les funcions especifiques de cadascun. Una sortida interessant que ens ha donat idees per fer la nostra ecoauditoria de l’institut,

Xavier Santos
Professor de Biologia
ApS Sostenibilitat