Sortida amb 4rt d’ESO a l’exposició Andy Warhol

4rt d’ESO visitem l’exposició “Andy Warhol. L’art mecànic” al CaixaFòrum

 

El 14 de desembre de 2017 l’alumnat de 4rt d’ESO de l’optativa d’Educació Visual i Plàstica vam visitar l’exposició “Andy Warhol. L’art mecànic” al CaixaForum. Allí vam fer un recorregut per conèixer l’evolució de la seva obra.

Les primeres il·lustracions ja van despertar la nostra curiositat per l’artista. Objectes quotidians, anuncis publicitaris i repeticions són una constant ja des dels primers treballs del pintor. Vam continuar la visita fins a topar-nos amb les obres més conegudes, els retrats pop de personatges com Marilyn Monroe, Mick Jagguer, Mao Zedong o el mateix Warhol ens van deixar bocabadats. Aquí les serigrafies estampades en quadres de gran mida i pintats amb colors vius i brillants, ens van crear un efecte embriagador.

A l’exposició també vam trobar instal·lacions, videoart o dissenys de portades de discs de vinil creades pel mateix Warhol. Tot un descobriment!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>