GRADUACIONS de 4t d’ESO (PROMOCIÓ 2014/2018)

Fotografies a càrrec de Daniel Mañé, fins a data d’avui, fotògraf oficial de l’Institut La Romànica.
Dani, gràcies per la teva generositat i per les teves inoblidables fotografies!

TMC, dijous 26 de juny de 2018. Es fa el silenci. Famílies, professorat i els nois i noies resten expectants. Estan a punt d’iniciar-se els actes de la graduació i de comiat de l’alumnat de 4t d’ESO.

Comencem amb música, de la mà de la Combo Jove de 2n dels divendres, de l’Escola de Música de Barberà del Vallès:

A continuació, es fan uns emotius parlaments dirigits a l’alumnat que avui es gradua en l’ESO, per part de qui més ha estat amb tots ells i elles, i que són els seus tutors i tutores i la coordinadora de 4t d’ESO, seguint l’ordre següent: la Maria Teresa Sánchez Costa, tutora de 4t E, fent el parlament introductori de caire més transcendent, a continuació la Isabel Morente, Coordinadora de 4t, començarà els parlaments de caire més irònic, després l’Ester Alcón, tutora de 4t A, el duo còmic format per l’Esther Perarnau i el Miquel Martínez, tutors de 4t B i 4t C, i la Conchi Moreno, tutora de 4t D, tancant els parlaments:

Nois i noies, mai us oblidarem.
Molta sort en aquests nous camins que aviat encetareu!!!

A continuació, la Carmen Aragón, com a Directora de l’Institut La Romànica i el Sr. Juan Antonio Grimaldo, com a Regidor d’Educació i Formació Continuada, varen fer també els seus parlaments:

En Ricard Díaz, membre de l’Organització Temps, especialistes en la gestió del dol, també va participar recordant-nos la importància de viure plenament, en record de l’ONA:

Seguidament, va tenir lloc el lliurament dels Diplomes en agraïment a l’alumnat de 4t d’ESO que, de forma voluntària, ha ajudat a alguns alumnes de 1r d’ESO a fer el pas de l’escola a l’institut. Gràcies!

I arribà el moment més esperat per tota la comunitat educativa: el lliurament de les orles als cinc grups de 4t d’ESO, de la mà de la coordinadora de 4t i cada un dels tutors i tutores de grup. Mirem a càmera…

4t d’ESO A

 

4t d’ESO B

 

4t d’ESO C

 

4t d’ESO D

 

4t d’ESO E

 

Un grup de noies, de forma coral, demanaren pujar a cantar una cançó, a mode d’himne dels adolescents i les adolescents, “Camina”:

Les tutores i el públic, gaudint de l’actuació:

I per finalitzar, es va poder gaudir a l’escenari del Teatre Municipal Cooperativa de l’actuació de la colla bastonera de l’Institut La Romànica, de la mà de l’Adrià Ortiz i el músic Joan Macias Bonet. Tot un luxe!:

Molts dels nois i noies que heu acabat 4t d’ESO seguireu a l’Institut La Romànica uns anys més, fent Batxillerat o Cicles Formatius, però alguns altres, en aquests moments, esteu a punt d’aixecar el vol per sempre més.

Esperem, de tot cor, que guardeu per sempre més un bon record dels anys que heu format part de la gran família de l’Institut La Romànica, de les experiències, els aprenentatges i les coneixences que us emporteu a la vostra motxilla personal.

I RECORDEU QUE… AQUESTA, SEMPRE, SERÀ CASA VOSTRA.

Molta SORT!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>