GRADUACIÓ de 2n de Batxillerat 2018

Fotografies a càrrec de l’Elisa Román.

Una graduació és un moment molt especial i esperat per l’alumnat i, en el cas de la de 2n de Batxillerat, es tracta d’un acte solemne de reconeixement pels anys que l’alumnat ha estat al nostre institut, la majoria fent l’ESO i Batxillerat, i de comiat.

L’acte, que va tenir lloc al TMC el dimarts 18 de juny, va començar amb l’actuació del grup “Vacato Twice”, format per joves talents:

A continuació, començaren els parlaments. El primer va ser el de la Nieves de la Flor, que va parlar en nom de totes les tutores de Batxillerat, després el de la Carmen Aragón, com a Directora de l’Institut La Romànica i, per acabar, el de la Sra. Sílvia Fuster, com Alcaldessa de Barberà del Vallès:

      

Després dels parlaments, Nerea Ruiz, membre de l’Organització Temps (especialistes en la gestió del dol) ens va llegir un conte sobre la importància de gaudir al màxim de la vida:

Igual que el curs passat, es va fer el lliurament dels diplomes a l’alumnat que ha participat durant aquest curs en el Projecte Lecxit. que, com sabran, es tracta d’un programa de voluntariat amb l’objectiu de promoure l’èxit educatiu a través de la lectura, en el qual l’alumnat de segon de Batxillerat ha ajudat l’alumnat de 4t i 5è de Primària de les nostres escoles a millorar la lectura. Les alumnes participants, enguany, han estat: Nuria Baños, Laura Pérez, Carla Miguel i Mar Ojeda:

Moltes gràcies per la vostra tasca!

 

La música d’Adrià Molina a la guitarra i la veu de Clara González, tots dos alumnes de 2n de Batxillerat, es conjuntaren per mostrar tot el seu art i la seva força interpretativa:

I arribà el moment més esperat per a famílies, professorat i alumnat: el lliurament de les orles als tres grups de 2n de Batxillerat, a càrrec de la Coordinadora de Batxillerat, Sílvia Vallespín, i de les tres tutores: Nieves de la Flor, Gemma Martí i Esther Parrilla:

2n de Batxillerat A

 

2n de Batxillerat B

 

2n de Batxillerat C

 

A continuació, es va fer pujar a l’escenari als cinc nois i noies de Batxillerat que han aconseguit una Matrícula d’Honor enguany: Goio García, Andrea Vilchez i José Martín de 2n B, Irene Botella de 2n A i Clara González de 2n C:

L’Enhorabona pel vostre esforç, treball i constància!

 

Seguidament, es va fer el lliurament del 4t Premi a l’Excel·lència Carles Garcia, a l’alumne amb la millor nota i expedient de 2n de Batxillerat, que va recaure en Goio Garcia:

Felicitats Goio!!!

A continuació, l’alumne Raúl Muñoz va ballar fent un tribut a Lady Gaga i a Beyonce, on va mostrar tota la seva força interpretativa:

I la cirereta del pastís va ser quan l’alumnat de Biologia de 2n de Batxillerat va cridar a l’escenari al professor Josep Colom, per rendir-li un sincer homenatge als seus 38 anys de carrera, on tota la comunitat educativa es va afegir, en motiu de la seva Jubilació. Entre el públic hi havia pares i mares que havien estat alumnes seus, també la directora de l’institut i diversos professors i professores ho han estat i, tal i com el propi Josep Colom va comentar, també l’Alcaldessa de Barberà del Vallès va ser alumna seva

Un sincer homenatge de tota la comunitat educativa!

 

Han estat molts els anys que l’alumnat que ara acabeu l’etapa de Batxillerat us heu estat formant a l’Institut La Romànica i moltes les vostres experiències. Molts vau arribar amb 11 o 12 anys i, literalment, us hem vist créixer. Ara, tota la comunitat educativa volem desitjar-vos molta sort ens els nous camins que aviat emprendreu. I recordeu que aquesta és casa vostra.

SORT!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>