Curs de relaxacions i visualitzacions creatives a l’aula

Durant el segon trimestre de curs, un grup de professores de del nostre institut ha pogut gaudir de la segona edició del “Curs de formació en relaxacions i visualitzacions creatives a l’aula”, amb l’objectiu de conèixer i aprofundir en algunes tècniques de relaxació per aplicar a l’aula amb el nostre alumnat.

El curs s’ha impartit, novament, gràcies a un equip de professores del centre que, de forma altruïsta, han mostrat els seus coneixements i experiències en el camp de la relaxació a l’aula, per tal de poder aplicar aquestes tècniques en el propi professorat i en l’alumnat.

CD la foto 4-2 Ana

La Montserrat Bigas d’Educació Visual i Plàstica, la Carmen Aragón del Departament d’Orientació i l’Ana Ramallo d’Educació Física han estat les professores que han impartit el curs i els volem agrair, públicament, la seva dedicació en fer del nostre centre un lloc més harmoniós. GRÀCIES!

DE IMG_20170228_161209 4dia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>