Visitem les instal·lacions del CAR de Sant Cugat i del RCD Espanyol

Durant el primer trimestre, els alumnes de 2n i 3r d’ESO de la USEE hem realitzat un projecte sobre Esports i els Jocs Olímpics. A part de treballar català, castellà, anglès, matemàtiques, dibuix o música a partir d’aquest tema, hem realitzat dues excursions.

Primer vàrem anar al CAR de Sant Cugat gràcies a la col·laboració del professor Jorge Garcia del departament d’Educació Física. Allà vàrem poder veure les instal·lacions esportives i fer-nos una foto amb la Mireia Belmonte. A més, vàrem tenir una xerrada amb dos nedadors que van participar als Jocs Paralímpics de Rio 2016: el Óscar Salgero (Medalla d’Or) i el Toni Ponce (fisioterapeuta i nadador).

La segona excursió va ser a la Ciutat Esportiva Dani Jarque del RCD Espanyol. Amb la nostra guia, Patricia, vàrem poder visitar la sala de premsa, el menjador on dinen els jugadors i els camps de futbol on s’entrenen. També vàrem tenir l’oportunitat de conèixer i xerrar amb Gerard Moreno (davanter ) i a Pau López (porter de l’espanyol), que es van mostrar encantats de respondre les nostres preguntes tant personals com professionals.

Aquí podeu veure el reportatge de fotografies complert i el vídeo que ens van gravar.

La visita però va tenir un final amb sorpresa: Ens van regalar entrades per anar a veure el partit de l’Espanyol contra el Tenerife! Va ser espectacular i, a més, l’Espanyol va guanyar 3-2!

Míriam Carreras Moragrega