Sortida a la Boteria Torner i la Casa Torres

 

12 de desembre 2011 

El passat dilluns 12 de desembre, l’alumnat de 2n de Serveis en Restauració amb l’objectiu de consolidar el tema de brandis i vins vam realitzar una visita a la Boteria Torner i a la Casa Torres.

foto4   foto1   foto2   foto3

 

Primer varem anar a la “Boteria Torner” a Sant Cugat de Sesgarrigues, on ens explicaren el procés de construcció d’una barrica. I en aquest procés s’ha de tenir en compte el tipus de roure que utilitzem, la forma en que després s’asseca, com es el muntatge d’aquesta, l’acabat i el logotip.

A continuació vam anar fins a Vilafranca del Penedès on ens van explicar l’elaboració dels brandis de la Casa Torres, a més de gaudir d’un tast dels diferents nivells de destil•lació i una breu explicació dels brandis de la casa.

Seguidament , ens vam traslladar a Pacs del Penedès, per conèixer una de les finques de la Casa Torres. Allà, vam tenir l’oportunitat de realitzar un petit recorregut  en un trenet, dintre del qual s’explicava la història de la finca. En una breu parada dintre de la finca ens vam adonar de la gran quantitat de barriques que poden arribar a elaborar i de la gran extensió de terreny que ocupa la casa Torres.

Per finalitzar vam tenir el privilegi de veure un vídeo més detallat de la casa Torres, experimentar el pas pel túnel dels olors i realitzar un tast d’un vi blanc de la Casa Torres (Viña Esmeralda).

Com a conclusió, a nivell de grup, podem estar satisfets per l’obtenció de més coneixements i d’informació sobre els temes tractats. Vam veure assolits els nostres objectius, amb l’aportació de petits detalls dels quals no érem conscients.

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>