Riedel – El Contingut Determina la Forma

16 d’Abril de 2013

 

El passat 16 d’abril, Lluís Gras, representant de l’empresa Euroselecció i alhora distribuïdora de la cristalleria Riedel, va visitar l’Institut per mostrar-nos el contingut de la seva empresa.
Després d’onze generacions de mestres cristallers i bufadors, Riedel ha aconseguit dissenyar les copes considerades les més tècniques del món. Gràcies als acurats mètodes d’estudi i avaluació dels materials, així com el seu comportament davant de vins i aiguardents, aconsegueixen que les seves copes, gots i altres utensilis del seu catàleg estimulin fins a l’extrem la percepció de les característiques organolèptiques de les begudes.
Amb Riedel, beure un vi o un aiguardent, esdevé un moment de màxim plaer per a tots els sentits que ens transmet la més petita de les cures que ha tingut el fabricant.
Així, vam poder comprovar a través d’un tast comparatiu, l’abismal diferència que existeix el fet de prendre un vi en una copa convencional, o bé fer-ho en una dissenyada específicament per a aquella beguda en concret.
La molt enriquidora xerrada ens va permetre obrir nous horitzons respecte al servei de les diferents begudes i conèixer un dels principals productors de cristalleria a nivell mundial.

 

Text: Eric Alonso Gonzalez
Fotografies: Daniel Ojeda Puerta

Aquesta masterclass ha estat possible gràcies a la col•laboració d’Euroselecció junt amb els cellers i empreses seguidament detallades que han cedit els productes per portar a terme aquest tast.

 

image004 image006 image008 image010

Els productes utilitzats per aquest tast:

Augustus Cabernet Sauvignon-Merlot 2010
Celler Avgvstvs Forvm
Augustus Chardonnay 2012
Celler Avgvstvs Forvm
MS 4,7
Finca Valldosera
Cardhu Special Cask Reserve
Diageo Iberia

El vi solsament es gaudeix amb moderació

consum

L’EHTB promou el consum i servei responsable de les begudes alcohòliques, i participa i col•labora anualment amb programes organitzats pel FEBE (Federació Espanyola de begudes espirituoses)

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>