HONG YE, MEDALLA DE BRONZE al Campionat WORLDSKILLS de Shanghai (República Popular Xina). 

La nostra alumna Hong Ye no para de treballar i de guanyar premis i reconeixement.

I la volem felicitar, a ella i a tot l’equip que ho ha fet possible.

La setmana passada, Hong Ye – alumna de 2n del CFGM de Forneria, Pastisseria i Confiteria – va formar part de la Delegación del Ministerio de Educación, Cultura y Deportes que ha participat en el Concurs Mundial dels Worldskills celebrat a la ciutat de Shanghai, a la República Popular Xina.

Davant d’una participació nombrosa i amb un nivell molt alt en la professionalitat i les habilitats exigides, Hong es va adjudicar, davant d’un jurat internacional molt exigent, la Medalla de Bronze d’aquest Campionat Mundial. Només el representant de França i la representant de Rússia van quedar davant de la Hong.

En aquest Campinonat també ha participat el professor especialista de l’Institut Jordi Sempere, com a membre del jurat mundial. La tasca encomanada a aquest jurat no ha estat fàcil, degut a l’alt nivell demostrat per tots els participants i especialment pels guanyadors de les medalles.

Tots sabem que la trajectòria de campiona de Hong no s’acaba aquí. La propera tardor tindrà lloc a Abu Dhabi (Emirats Àrabs Units), el campionat Mundial WORLDSKILLS, amb països de tots els continents. La competicío serà també dura i Hong farà un treball professional impecable. D’això estem segurs.

Volem animar a Hong, al seu tutor professional, en Jordi Sempere, i a tot l’equip d’Indústries Alimentàries que està fent possible aquests reconeixements.

ENHORABONA HONG !!!!!!!

Podeu trobar més informació sobre els Worldskills a la web del MECD: http://www.todofp.es/sobre-fp/competiciones-de-fp/worldskills-international/china-2017.html