Estudiants gal·lesos de Direcció de Cuina i Restaurant van fer pràctiques en restaurants punters de la ciutat de Barcelona al mes de maig 2019

Durant la primera quinzena de maig cinc estudiants gal·lesos de Cuina i Serveis en Restauració, acompanyats pels seus professors, han realitzat una estada de pràctiques en restaurants punters de la ciutat de Barcelona.

Un any més continuem la nostra cooperació entre el INSEHTB de Barcelona i el Coleg Cymoedd, de Cardiff, Gal·les.

La iniciativa de facilitar el desplaçament de joves estudiants de formació professional del sector de l’Hoteleria i Restauració, contribueix a un aprofundiment de la pràctica dels continguts del currículum dins d´un context europeu.

L’any 2011 vam signar un conveni d’aprenentatge i intercanvi cultural, amb el compromís, per part nostra de localitzar empreses receptores per a estudiants gal·lesos de Cuina i Serveis en Restauració.

Així mateix, el nostre soci col·laborador, Xef professional i professor de cuina del Coleg Cymoedd, s’ha esforçat al llarg d’aquests anys en localitzar empreses a Cardiff, que acullin els nostres alumnes per realitzar les pràctiques, mitjançant el programa de beques Erasmus + k103.

Els estudiants que ens van visitar aquest mes de maig passat van quedar impressionats de les nostres tendències gastronòmiques i van tornar a Cardiff amb un innovador enfocament de les noves tècniques culinàries i presentació de plats.