Estades professionals a l’estranger: convocatòria 2016-17

Aquests són els enllaços a la convocatòria 2016-17 per realitzar una estada professional a l’estranger Tot i què el termini ha finalitzat, recomanem que el professorat interessat comenci aquest curs a cercar un centre adient al mateix temps que les condicions per demanar l’ajut.

  1. http://www.boe.es/boe/dias/2016/03/09/pdfs/BOE-B-2016-8493.pdf
  2. http://www.mecd.gob.es/servicios-al-ciudadano-mecd/catalogo/educacion/perfiles/profesores/formacion/no-universitarios/cursos-congresos/201452.html

Clara Muller, professora de Francès del nostre centre ha sol·licitat una estada professional la passada convocatòria  i se la van atorgar. Ha estat al Lycée Polyvalent Raphaël Elizé del poble de Sablé-sur-Sarthe a la regió del Loira durant dues setmanes. L’ha rebuda la professora d’espanyol Mme Alexandra Glon. Ha pogut treballar amb professorat, personal administratiu i personal de direcció per tal de conèixer a fons el funcionament del sistema i del centre concretament. En aquest Lycée s’imparteix el Batxillerat general, tecnològic i professional. També la formació de Grau Superior de les especialitats de Acollida i Gestió, Venda i Secretaria de Direcció.

El seu objectiu era construir activitats conjuntes per tal de motivar l’aprenentatge del francès al centre. Gràcies als alumnes d’Agències de segon, s’ha pogut presentar allà una web turística de Catalunya que ja teniu a la web del centre i què es diu Barcielvaguejeune (http://barcielvaguejeune.weebly.com/)

Al final de la Estada, s’han arribat a elaborar i definir quatre punts per a desenvolupar una col·laboració virtual pel proper any entre l’alumnat d’espanyol de Mme. Glon i l’alumnat de francès d’aquest centre.

estada professorat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>