XERRADA : ELS VIRUS COM A CONTAMINANTS DELS ALIMENTS

XERRADA : ELS VIRUS COM A CONTAMINANTS DELS ALIMENTS, 17/03/15

virus

Els virus humans poden contaminar l’ aigua i els aliments. Aquests virus arriben als aliments a través de l’ aigua de boca contaminada, l’ aigua de mar o bé a través dels manipuladors malalts. Aquests virus poden ser causa de malaltia i inclús originar brots epidèmics.
A la jornada s’ explicaran els principals virus causants de malalties, les patologies associades a aquests virus i els aliments més susceptibles d’ estar contaminats. Així mateix s’ explicaran els mètodes de detecció que analíticament són molt complexos.
Els ponents pertanyen al departament de microbiologia de la Facultat de Biologia de la Universitat de Barcelona. Treballen en projectes de la Unió Europea i amb d’ altres grups universitaris europeus estan documentant la presencia d’ aquests virus en aliments i aigua.
En un futur proper, els virus estaran inclosos a la legislació de seguretat alimentària.

 

Programa: virus_i_aliments_170315_710-1

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>