El dia 6 i 13 de febrer els alumnes de 2on de Grau Mig en Serveis en Restauració i els alumnes de 1er de Grau Superior de Direcció de Serveis de Restauració van gaudir d’una demostració de cafès de l’empresa Coffeetech.
- Per aquesta formació ens van acompanyar
- Manel Rubio (Coffeetech)
- Mario Rembao (Coffeetech)
- Xavi Lopez (La Spaziale)
Per la demostració ens van portar:
- Una mà quina de cafè LA SPAZIALE
- Els diferents productes TORANI (xarops i salses)
- DELITOP (productes decoratius per al cafè)
- Diferents CHAIS (preparat a base de te negre amb llet i espècies)
- Xocolates ZUMA
Abans de començar la demostració ens van donar una breu explicació dels diferents productes i de les elaboracions amb les que posteriorment les utilitzarien.
A continuació varen remarcar l’importà ncia de treballar molt bé la llet i vam practicar l’emulsió i el latte art.
Després va ser el torn dels cappuccinos aromatitzats amb els diferents xarops incorporats a la llet;
vainilla, canyella, avellana, xocolata blanca, caramel, tiramisú, plà tan, menta i coco.
Ens van ensenyar a fer Moka-lattes utilitzant les salses de xocolata, xocolata blanca i caramel.
Seguidament, utilitzant la xocolata Zuma vam fer diferents prà ctiques; xocolata tradicional, aromatitzada i suïssa.
I finalment vam tastar els tres Chai Latte; Tiger Spice, Elephant Vainilla i Green Tea.
Agraïm novament als senyors Manel, Mario i Xavi i les dues empreses que representen, la seva col•laboració i inversió amb temps, producte, infraestructura i interès per la nostra formació.