El Sr. Albert Montserrat, de WKYREGAL S.L, ens va obsequiar amb una master-class, acompanyada d’un tast de ginebres i els seus còctels més emblemàtics .
La ginebra està tenint cada vegada més importància a tots els locals de restauració i a les nostres cases. Això ho demostra la gran quantitat de ginebres Premium que arriben al nostre país. Hi ha diferentsformes de servir-les i acompanyar-les per tal d’aconseguir la combinació perfecta.
El Sr. Albert Montserrat, de WKYREGAL S.L, ens va obsequiar amb una master-class, acompanyada d’un tast de ginebres i els seus còctels més emblemàtics .
A la part teòrica de la classe, ens va introduir al món de la ginebra fent un repàs a la seva historia i tipologia (ginebres Plymouth, London dry, etc.).Va explicar també l’historia de com va sorgir el gintònic a les colònies angleses arreu del mon.
Varem finalitzar amb el tast de cinc ginebres Premium i dues tòniques, per a tots els alumnes de segon curs de Serveis en Restauració.
Les Ginebres tastades van ser:
- Bulldog acompanyada de regalèssia de bastó i tònica Fentiman’s .
- Monkey 47 acompanyada d’unes baies de gerds i tònica Fentiman’s.
- Martin Miller’s acompanyada d’un twist de llima i tònica Britvic.
- Hayman’s Old Tom en un meravellós Tom Collins, còctel amb llimona sucre i soda.
- Hayman’s 1800 en un Ginfizz i un Dry Martini
L’EHTB promou el consum i servei responsable de les begudes alcohòliques, i participa i col•labora anualment amb programes organitzats pel FEBE (Federació Espanyola de begudes espirituoses) |