Albert Montserrat de Wkyregal, Dona una Masterclass de Ginebres i Gintonics

El Sr. Albert Montserrat, de WKYREGAL S.L, ens va obsequiar amb una master-class, acompanyada d’un tast de ginebres i els seus còctels més emblemàtics .

foto2

La ginebra està tenint cada vegada més importància a tots els locals de restauració i a les nostres cases. Això ho demostra la gran quantitat de ginebres Premium que arriben al nostre país. Hi ha  diferentsformes de servir-les i acompanyar-les per tal d’aconseguir la combinació perfecta.

El Sr. Albert Montserrat, de WKYREGAL S.L, ens va obsequiar amb una master-class, acompanyada d’un tast de ginebres i els seus còctels més emblemàtics .

A la part teòrica de la classe, ens va introduir al món de la ginebra fent un repàs a la seva historia i tipologia (ginebres Plymouth, London dry, etc.).Va explicar també l’historia de com va sorgir el gintònic a les colònies angleses arreu del mon.

Varem finalitzar amb el tast de cinc ginebres Premium i dues tòniques, per a tots els alumnes de segon curs de Serveis en Restauració.

Les Ginebres tastades van ser:

    • Bulldog acompanyada de regalèssia  de bastó i tònica Fentiman’s .
    • Monkey 47 acompanyada  d’unes baies de gerds i tònica Fentiman’s.
    • Martin Miller’s acompanyada d’un twist de llima i tònica Britvic.
    • Hayman’s Old Tom  en un meravellós Tom Collins, còctel amb llimona sucre i soda.
    • Hayman’s 1800 en un Ginfizz  i un Dry Martini

 

 

consum L’EHTB promou el consum i servei responsable de les begudes alcohòliques, i participa i col•labora anualment amb programes organitzats pel FEBE (Federació Espanyola de begudes espirituoses)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>