Torneig de Tennis Taula i el Cross de La Canonja

Aquest cap de setmana es van celebrar el Torneig de Tennis Taula i el Cross de La Canonja, dues cites esportives que s’organitzen anualment per les festes de St. Sebastià de La Canonja, i que compta amb una important participació d’esportistes de l’Institut Collblanc.

En el Torneig de Tennis taula que es va fer al gimnàs del Institut Collblanc, van participar uns 40 jugadors provinents de diferents comarques tarragonines. Entre els 12 participants del nostre centre, cal destacar el Primer lloc en categoria infantil masculí de Mario González de 2n d’ESO, el 1r lloc en categoria Cadet masculí de Rubén Nava de rt d’ESO i el 1r i 3r lloc de Emilio Gómez i Roger Salla de 2n de Batxillerat en categoria Popular.

Pel que fa el Cross de La Canonja van participar al voltant de 20 corredors del Institut. En la categoria Infantil van guanyar Núria Gómez i Younes Mouaz de 2n d’ESO, i en categoria Juvenil la campiona va ser Ileana Muñoa i Joel Castillo en la categoria masculina, tots dos de 1r de Batxillerat. Cal afegir, a més, que Ileana va ser també la campiona absoluta del Cross en la categoria absoluta.

Moltes felicitats a tots i totes per la participació i l’esforç mostrat!!

Enllaç fotos tennis taula i cross

   

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>