III PROJECTE DE VOLUNTARIAT DE LECTURA PER A NENS DE PRIMÀRIA

ALUMNES DE 4T D’ESO PARTICIPEN AL III PROJECTE DE VOLUNTARIAT DE LECTURA PER A NENS DE PRIMÀRIA

Enguany al nostre institut tornem a repetir l’experiència del voluntariat que portem a terme amb els nostres alumnes de quart d’ESO i els alumnes de 4t de primària de les escoles La Vall del Ges, Fortià i Solà, Rocaprevera i Sagrats Cors.

El projecte consisteix en formar parelles entre voluntaris de 4t d’ESO de l’institut amb alumnes de 4t de primària i els voluntaris s’encarreguen de motivar i  engrescar el nen/a cap a la lectura dins la biblioteca municipal una hora cada setmana. Es tracta de transmetre als nens que la lectura és un plaer i fugir de la
idea que la lectura sigui una obligació.

Les parelles les vàrem formar abans del Nadal, l’acció del voluntariat començarà la setmana del 29 de gener i finalitzarà amb el curs.

Els nostres voluntaris van rebre una formació per part de la Fundació Bofill i van fer un taller el passat dia 25 de gener.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>