El Torelló Jove a l’Institut

El Torelló Jove fa més de 20 anys que es present cada setmana a l’Institut Cirviànum mitjançant el programa PIDCES . Aquest programa de descentralització de la informació i dinamització als centres de secundària és una  prioritat de la Regidoria de Joventut per oferir els serveis d’informació i orientació acadèmica, prevenció de la salut, lleure i participació i tallers i activitats complementàries a la tasca educativa.

Aquesta aproximació de la informació a les persones joves del centre fa que ens coneixeu i us adreceu  al servei, de vegades per curiositat però sovint quan:

  • Es tracta de prendre decisions tan importants com definir la vostra trajectòria formativa i/o professional.
  • Voleu ser més coneixedores dels diferents riscos a que esteu exposats  quan el consum passa per davant la prevenció o quan és fa un mal ús de les

En la dinamització s’afavoreix a que us engresqueu a la participació: Trobada de delegats i delegades, Raid Ausetans, Què si vida, Càpsula, Concursos, etc.  i que dins el vostre àmbit més proper us respecteu les mateixes oportunitats per a totes (Cohesió,  igualtat, gènere, ..)

L’Institut que des del primer moment en que se’ls va proposar d’anar-hi va acceptar la proposta  ha vist la utilitat del servei i ens ha facilitat poder disposar d’un espai propi. La sala on hi ha ubicat el Torelló Jove està situada al costat de la sala de guàrdia i l’horari d’atenció és el dimarts, dimecres i dijous de 10’10 a 10’30 hora del primer patí.

El Torelló Jove esta en contacte permanent amb el centre i és per aquest motiu que també us agraïm poder posar al vostre abast els enllaços de les xarxes del Torelló Jove al portal de l’Institut.

     
 http://www.torellojove.cat/  www.facebook.com/torellojove/  https://www.instagram.com/torellojove/

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>