Dotació extraordinària – Transformació digital

Benvolgudes famílies, us volem informar de que l’Escola Santa Anna i 49 escoles més de tot Catalunya ha estat seleccionada per tal de fer una transformació digital. Això implica que l’escola ha estat dotada d’una quantitat de punts que es poden bescanviar en material informàtic. El Departament d’ensenyament ofereix un catàleg amb una gran diversitat de material informàtic pensat per Ed. Infantil, Primària, Secundària i per escoles d’Educació Especial. El material seleccionat prèviament per l’escola arribarà al llarg d’aquest curs escolar.

La línia d’aquesta transformació la guiarà els objectius que s’han prioritzat en el Pla Tac durant aquests últims quatre anys, en els que s’ha prioritzat la introducció de la robòtica, la introducció a la programació amb programari com l’Scratch i el Code.org, així com el treball amb eines digitals a l’aula com tauletes i PDI’s. La publicitat que l’escola fa a través de les noves tecnologies com la nova web, Facebook i l’Instagram també propicia aquest canvi.

Aquest privilegi ha estat gràcies a l’esforç de tot l’equip docent, a l’AMPA, que sempre ha col·laborat en aquest canvi, a la nostra projecció Europea amb el projecte Erasmus K2 que estem portant a terme i a la participació de l’escola en programes d’innovació tecnològica com l’Eduhack de mSchools que propicia la creació d’activitats digitals a l’aula amb col·laboració d’altres centres del territori.

Equip dinamitzador i reunió al CESIRE (Suport a la Innovació i a la recerca educativa)

                        

 

9 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>