Nou Cicle Formatiu ‘Guia en el medi natural i de temps de lleure’

L’institut Mediterrània amplia la seva oferta formativa en Formació Professional i a partir del curs 2021/2022 oferirà un nou Cicle Formatiu de Grau Mitjà, Guia en el medi natural i de temps de lleure, de la família professional d’Activitats físiques i esportives.

Es tracta d’un cicle formatiu de caràcter eminentment pràctic, en què l’alumne passa poques hores a l’aula. El cicle permet formar tècnics especialistes en organitzar itineraris i guiar grups per entorns naturals de muntanya, sobre terreny nevat i també fent espeleologia i barranquisme de baixa dificultat.

Aquest cicle formatiu també prepara el tècnic per a fer rutes i socorrisme en el medi aquàtic i per a treballar en instal·lacions d’oci i aventura. Així, el tècnic acabarà dominant el desplaçament en bicicleta, a cavall i en petites embarcacions d’esbarjo amb l’objectiu de dinamitzar activitats de temps de lleure a la natura, adaptant-se als participants, respectant el medi ambient i garantint la qualitat i la seguretat.

Es demana aptituds com el lideratge, la proactivitat, la iniciativa, el respecte pels altres i la relació social, a més de ganes de desenvolupar-te a nivell físic.

Tan aviat com tinguem més informació de l’organització del cicle la podreu trobar en aquesta mateixa pàgina web.