Biblioteca

La biblioteca del centre ofereix els següents serveis:

Informació. La biblioteca és un centre d’informació i aprenentatge que atendrà consultes sobre qualsevol qüestió del vostre interès.

Préstec. És gratuït i per usar-lo només cal ser membre de la comunitat educativa de l’institut. Cada persona usuària es pot emportar fins a 3 llibres i 3 documents multimèdia.

Per accedir al catàleg de llibres de la biblioteca cliqueu aquí i seleccioneu de la llista d’instituts: lNS Mediterrània (Castelldefels)

Consulta. Tots els documents es poden consultar lliurement a la biblioteca.

Punt d’accés a Internet.  Podeu navegar de forma gratuïta, dins de l’horari de la biblioteca, en els 6 ordinadors que tenim en sessions de mitja hora o bé d’una hora.

Impressió. Aquest servei està pensat per les emergències o per impressions molt puntuals. Els treballs que es volen imprimir s’han d’encarregar el dia abans.

Activitats. La biblioteca acull i promou activitats d’animació a la lectura, exposicions, conferències i debats a l’entorn de la literatura i de temes d’actualitat.

Formació d’usuaris. Dirigida a tots els membres de la comunitat educativa que vulguin conèixer a fons els recursos de la biblioteca, aprendre a cercar informació, organitzar-la o presentar-la en diversos suports.