Cicle Formatiu Grau Superior Processos i Qualitat en la Indústria Alimentària

Diverses escenes d'alumnes al laboratoriA les instal·lacions del nostre Institut:

  • Realitzaràs el control dels processos de fabricació del productes alimentaris.
  • Analitzaràs els principals paràmetres fisicoquímics, microbiològics i organolèptics dels aliments.
  • Aplicaràs normes de qualitat per garantir la seguretat alimentària i l’optimització dels processos productius.
  • Implantaràs objectius mediambientals per aconseguir una indústria més sostenible
  • Dissenyaràs plans de màrqueting i estratègies logístiques.
  • Al segon curs podràs optar per cursar part del Currículum Formatiu en una empresa del sector mitjançant la modalitat dual.

Preinscripció i matrícula


Sortides professionals

Com a tècnic superior en Processos i qualitat en la Indústria alimentària podràs treballar en les àrees de producció, qualitat, anàlisi, proveïments i comercialització d’empreses alimentàries així com en empreses de consultoria i assessoria de qualitat i seguretat alimentària.

Sortides acadèmiques

Amb aquests estudis s’obté el títol de tècnic o tècnica superior, que permet l’accés a estudis universitaris.

Què estudiaràs, contingut

  • Tecnologia alimentària
  • Anàlisi d’aliments
  • Tractaments de preparació i conservació dels aliments
  • Organització de la producció alimentària
  • Comercialització i logística en la indústria alimentària
  • Gestió de qualitat i ambiental en la indústria alimentària
  • Manteniment electromecànic en indústries de procés
  • Control microbiològic i sensorial dels aliments
  • Nutrició i seguretat alimentària
  • Processos integrats en la indústria alimentària
  • Biotecnologia alimentària
  • Innovació alimentària
  • Formació i orientació laboral.
  • Empresa i iniciativa emprenedora
  • Projecte en processos i qualitat en la indústria alimentària
  • Formació en centres de treball

Decret 37/2014, de 18 de març, pel qual s’estableix el currículum del cicle formatiu de grau superior de Processos i qualitat en la indústria alimentària. (DOGC núm. 6586, de 20.03.2014).

Durada

Dos cursos

Tens més dubtes?

Si vols més informació, consulta el web del Departament d’Educació o envia’ns un missatge mitjançant el formulari de contacte.